Evropská komise

Financování projektu

Consumer Classroom je portál financovaný EU pro učitele v EU, kde naleznou zdroje pro spotřebitelskou výchovu.Další informace

Útvary (generální ředitelství)

GŘ spravedlnost a spotřebitele
GŘ pro vzdělávání a kulturu
GŘ pro výzkum a inovace
Komunikační sítě, obsah a technologie

Evropská komise
Další informaceZavřít

Tématický okruh :

Výchova ke zdraví a správné výživě

Počet zobrazených výsledků je 1-12 z 184
Přeložit
Seřadit podle
Nejnovější
  • Nejlépe hodnocené
  • Nejnovější
Zobrazit
12 výsledky
  • 12 výsledky
  • 24 výsledky
  • 45 výsledky
  • Vypsat vše
Zobrazení
obnovení výsledků ...
Autor:Education & Numérique Formát:Odkaz na web
0
Autor:Gratis i Skolan Formát:Odkaz na web
0
Autor:Environmental Protection Agency EPA Formát:Odkaz na web
0
Autor:VO-content Formát:Odkaz na web
0
Autor:ASGECO Formát:.pdf
0
Autor:Voedingscentrum Formát:Odkaz na web
In de onderbouw van het voortgezet onderwijs leren jongeren over eigen balans in gezonde eet- en drinkgewoonten en gezonde activiteiten. Ze leren hoe voedselkeuzes de wereld om hen heen beïnvloedt. De jongeren oefenen op de eigen school en thuis. In de bovenbouw zijn de lessen gericht op de toepassing van kennis en vaardigheden bij de keuze van voeding in relatie tot gezond en duurzaam leven. De uitbreiding naar de zorg voor anderen, thuis of in een beroep, is een belangrijk leerdoel. Gezondheidseducatie is leerlingen kennis en vaardigheden rondom een gezonde leefstijl aanleren. Voor het voortgezet onderwijs biedt het Voedingscentrum een online lespakket en een doorlopende leerlijn aan. De lessen van Weet wat je eet sluiten aan op de kerndoelen van vmbo, havo  en  vwo  en is ook geschikt voor het mbo. Het pakket omvat onder meer 9 online lessen over gezond, veilig en duurzaam eten, een praktijkles over voedselverleiding. Docenten kunnen zelf kiezen welke lessen leerlingen maken. Er is een optionele eindtoets op niveau vmbo en op havo/vwo. Leerlingen kunnen zelfstandig thuis of in de klas aan de slag. De lessen zijn online te bestellen.
0
Autor:Consumer Classroom Formát:.pdf
This Lesson Kit made by Consumer Classroom develops the theme of Consumer Choice. It will give you the opportunity to teach your students to be more aware of their consumer choices. The Kit contains background information on the theme, Consumer Choice, and other resources such as lesson plans. Several classroom activities based on this topic are suggested in all the languages. Get ready for the new school year with Consumer Classroom!
5
Autor:Greenpeace Formát:Odkaz na web
Met de app Questionmark scan je hoe duurzaam producten zijn voor milieu, dierenwelzijn, mensenrechten of (volks)gezondheid. De opdracht met de app Questionmark is onderdeel van de digibordlessen ‘Tijd voor Duurzaam’. Dit lesmateriaal is ontwikkeld voor klas 1 t/m 3 van het vmbo, havo en vwo. Het gebruik van de app stimuleert het onderzoekend leren.
3
Autor:Afrodita Lupse Formát:.ppt
0
Autor: Viorica Maria Trut Formát:.ppt
0
Autor:Nestlé Portugal Formát:Odkaz na web,.swf,.pdf
NESTLÉ institutional portuguese site provides a lot of information and pedagogical activities for teachers about food education issues focused in young people (untill 12 years old) information needs. This site also have pedagogical tools to been use directly by children.
0
Pro více informací o ikonách vedle zdrojů nahlédněte do našeho průvodce pro ikony zdrojů
ZPěT NA ZAčáTEK
Informace
We are sorry but we cannot execute your request. The page was not found.
We are sorry but at this moment you don't have access to execute the request ?
We are sorry but i cannot execute your request. A internal server error occurred