Europa-Kommissionen

Projektfinansiering

Consumer Classroom er en EU-finansieret portal for lærere over hele EU. Målet er at udstyre dem med ressourcer til at kunne undervise i forbrugeremner.Læs mere

Generaldirektorater

GD Rättsliga frågor och konsumentfrågor
Generaldirektoratet for Uddannelse og Kultur
Generaldirektoratet for Forskning og Innovation
Kommunikationsnet, Indhold og Teknologi

Europa-Kommissionen
Se mereLuk

Tema :

Sundhed og Ernæring

Viser 1-12 af 184 resultater
Oversæt
Sortér efter
Nyeste
  • Højest scorende
  • Nyeste
Vis
12 resultater
  • 12 resultater
  • 24 resultater
  • 45 resultater
  • List alle
Vis
opdaterer resultater ...
Forfatter:Education & Numérique Format:Weblink
0
Forfatter:Gratis i Skolan Format:Weblink
0
Forfatter:Environmental Protection Agency EPA Format:Weblink
0
Forfatter:VO-content Format:Weblink
0
Forfatter:ASGECO Format:.pdf
0
Forfatter:Voedingscentrum Format:Weblink
In de onderbouw van het voortgezet onderwijs leren jongeren over eigen balans in gezonde eet- en drinkgewoonten en gezonde activiteiten. Ze leren hoe voedselkeuzes de wereld om hen heen beïnvloedt. De jongeren oefenen op de eigen school en thuis. In de bovenbouw zijn de lessen gericht op de toepassing van kennis en vaardigheden bij de keuze van voeding in relatie tot gezond en duurzaam leven. De uitbreiding naar de zorg voor anderen, thuis of in een beroep, is een belangrijk leerdoel. Gezondheidseducatie is leerlingen kennis en vaardigheden rondom een gezonde leefstijl aanleren. Voor het voortgezet onderwijs biedt het Voedingscentrum een online lespakket en een doorlopende leerlijn aan. De lessen van Weet wat je eet sluiten aan op de kerndoelen van vmbo, havo  en  vwo  en is ook geschikt voor het mbo. Het pakket omvat onder meer 9 online lessen over gezond, veilig en duurzaam eten, een praktijkles over voedselverleiding. Docenten kunnen zelf kiezen welke lessen leerlingen maken. Er is een optionele eindtoets op niveau vmbo en op havo/vwo. Leerlingen kunnen zelfstandig thuis of in de klas aan de slag. De lessen zijn online te bestellen.
0
Forfatter:Consumer Classroom Format:.pdf
This Lesson Kit made by Consumer Classroom develops the theme of Consumer Choice. It will give you the opportunity to teach your students to be more aware of their consumer choices. The Kit contains background information on the theme, Consumer Choice, and other resources such as lesson plans. Several classroom activities based on this topic are suggested in all the languages. Get ready for the new school year with Consumer Classroom!
5
Forfatter:Greenpeace Format:Weblink
Met de app Questionmark scan je hoe duurzaam producten zijn voor milieu, dierenwelzijn, mensenrechten of (volks)gezondheid. De opdracht met de app Questionmark is onderdeel van de digibordlessen ‘Tijd voor Duurzaam’. Dit lesmateriaal is ontwikkeld voor klas 1 t/m 3 van het vmbo, havo en vwo. Het gebruik van de app stimuleert het onderzoekend leren.
3
Forfatter:Afrodita Lupse Format:.ppt
0
Forfatter: Viorica Maria Trut Format:.ppt
0
Forfatter:Nestlé Portugal Format:Weblink,.swf,.pdf
NESTLÉ institutional portuguese site provides a lot of information and pedagogical activities for teachers about food education issues focused in young people (untill 12 years old) information needs. This site also have pedagogical tools to been use directly by children.
0
For yderligere oplysninger om ikonerne ved siden af hver resurse, se venligst vores vejledning til resurseikonerne
TILBAGE TIL TOPPEN
Information
We are sorry but we cannot execute your request. The page was not found.
We are sorry but at this moment you don't have access to execute the request ?
We are sorry but i cannot execute your request. A internal server error occurred