Európai Bizottság

A projekt finanszírozása

A Consumer Classroom egy EU által finanszírozott portál a tanárok számára az EU-ban, amely felvértezi őket aBővebben

Főigazgatóságok

Egészségügy és Fogyasztóvédelem Főigazgatóság
Oktatás és Kultúra Főigazgatóság
Kutatás és Innováció Főigazgatóság
Tartalmak, Technológiák és Kommunikációs Hálózatok Főigazgatóság

Európai Bizottság
BővebbenBezár

Tárgy :

Élelmezés

Eredmények 1-12 -től 54 -ig
Fordítás
Rendezés ... Szerint
Legfrisebb
  • Legjobb értékelés
  • Legfrisebb
Mutat
12 eredmények
  • 12 eredmények
  • 24 eredmények
  • 45 eredmények
  • Az összes listázása
Megtekintés
Frissített eredmények ...
Szerző:Kiemquest Formátum:Weblink
In Nederlandse huishoudens verdwijnt jaarlijks per persoon 50 kilo goed voedsel in de afvalbak. In de hele keten, van producent tot consument (inclusief horeca) is dat 80-150 kg per jaar. Dit is niet goed voor onze portemonnee, niet voor het milieu en niet voor de beschikbaarheid van voedsel op wereldschaal. Het bewustzijn dat iedereen zijn steentje kan bijdragen om voedselverspilling terug te dringen groeit. Op landelijk en Europees niveau worden afspraken gemaakt. Bovendien zijn er talloze initiatieven in het onderwijs en de maatschappij. Groen Kennisnet zet de belangrijkste bronnen op een rij. Online les over voedselverspilling met een inleiding, een opdracht waarin achtergrondinformatie en video's, en een kwis. Leerlingen kunnen de les zelfstandig of in groepjes uitvoeren. Tijdsbeslag 1 à2 lesuren.
0
Szerző:Groen Kennisnet Formátum:Weblink
In Nederlandse huishoudens verdwijnt jaarlijks per persoon 50 kilo goed voedsel in de afvalbak. In de hele keten, van producent tot consument (inclusief horeca) is dat 80-150 kg per jaar. Dit is niet goed voor onze portemonnee, niet voor het milieu en niet voor de beschikbaarheid van voedsel op wereldschaal. Het bewustzijn dat iedereen zijn steentje kan bijdragen om voedselverspilling terug te dringen groeit. Op landelijk en Europees niveau worden afspraken gemaakt. Bovendien zijn er talloze initiatieven in het onderwijs en de maatschappij. Groen Kennisnet zet de belangrijkste bronnen op een rij. Voedselverspilling gaat veel verder dan de restjes die thuis in de afvalbak verdwijnen. In de hele keten verdwijnt voedsel door verlies of verspilling. Wereldwijd gaat het om 1,3 miljard ton per jaar, dit is een derde deel van al het geproduceerde voedsel. Met een groeiende wereldbevolking, klimaatverandering en toenemende schaarste aan grondstoffen en energie, neemt het bewustzijn rondom voedselverlies en –verspilling toe. Groen Kennisnet presenteert in dit dossier feiten, initiatieven, bronnen en leermaterialen.
0
Szerző:Kilpailu- ja kuluttajavirasto (FCCA) Formátum:Weblink
5
Szerző:Board of online editors of Bundesverband Verbraucherzentralen Formátum:Weblink,DVD,.pdf
The German Resources Compass on Consumer Education provides a huge amount of educational resources from Germany and Austria. Thes can be searched by subjec, theme or age group and are all described and rated by experts on consumer education. It comprises also a lot of commercial offers (books, multimedia tools, ...)
0
Szerző:Γυμνάσιο Γραβιάς Formátum:.pdf
The DOMESTIC ECONOMY program proposed here seeks to integrate the logic of teaching basic skills (ability to communicate in mother tongue and in other languages, digital competence, social skills, cultural awareness and expression), and initiation of basic "literacy", which is no longer needed to be considered literate. The new proposal for these social science courses shared many common elements with the new proposal for the course of history.
0
Szerző:Taina Mäntylä (KKV) Formátum:Weblink
0
Szerző:Taina Mäntylä (KKV) Formátum:Weblink
0
Szerző:Taina Mäntylä (KKV) Formátum:Weblink
0
Szerző:Kilpailu- ja kuluttajavirasto (FCCA) Formátum:Weblink
0
Szerző:Taina Mäntylä (KKV) Formátum:Weblink
0
Szerző:Taina MÄntylä Formátum:.avi
0
Szerző:NHS -- DEPARTMENT OF HEALTH, UK Formátum:Weblink
This interactive activity introduces basic guidance for barbecue safety.
5
További információkért a források melletti ikonokról kérjük, tekintse meg az útmutatónkat a források ikonjairól
VISSZA A TETEJéRE
Információ
We are sorry but we cannot execute your request. The page was not found.
We are sorry but at this moment you don't have access to execute the request ?
We are sorry but i cannot execute your request. A internal server error occurred