Europos Komisija

Projekto finansavimas

„Consumer Classroom“ yra ES finansuojamas portalas, skirtas ES valstybių mokytojams ir teikiantis jiems mokymo vartotojų švietimo klausimais išteklių. Skaityti daugiau

Padaliniai (generaliniai direktoratai)

Teisingumo ir vartotojų reikalų GD
Švietimo ir kultūros generalinis direktoratas
Mokslinių tyrimų ir inovacijų generalinis direktoratas
Ryšių tinklai, turinys ir technologijos

Europos Komisija
Žiūrėti daugiauUžverti


Jogutóddal megszűnt a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság

A Fogyasztóvédő és Érdekszövetség Alapítvány arról számol be, hogy 2017. január 1-től megszűnik a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság. 

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium szerint az átalakulásra azért volt szükség, hogy a fogyasztóvédelem „közelebb kerüljön az emberekhez”. Az NFH ugyanis jogutóddal szűnt meg, felelősségét a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) veszi át. A változás a fogyasztóvédelmi ügyek eljárásrendjére is hatással lesz. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy az emberek január 1-től panaszaikkal a járási hivatalokhoz fordulhatnak. A budapestiek a fővárosi kerületi kormányhivatalokat kereshetik fel fogyasztóvédelmi ügyekben.  A Minisztérium a változásról szóló nyilatkozatában azt is leszögezi, hogy „az idei év fókuszába a robbanásszerűen növekvő e-kereskedelem, vagyis az interneten történő vásárlással összefüggő fogyasztóvédelmi kérdések kerülnek.” Ez az átalakulás csak egyik eleme annak a tavaly bejelentett racionalizálási folyamatnak, amelynek eredményeképpen egy sor korábban önálló állami intézmény megszűnik, vagy beleolvad nagyobb állami intézményekbe, minisztériumokba.

Gairės:

Prisiregistruokite dabar!

  • Kurkite pamokas internete
  • Renkite tarpmokyklinius projektus
  • Suasmeninta prisijungimo zona
  • Vertinkite išteklius ir rašykite atsiliepimus

Sukurti pamoką

Į VIRŠŲ

Eiti į forumus...

Informacija
We are sorry but we cannot execute your request. The page was not found.
We are sorry but at this moment you don't have access to execute the request ?
We are sorry but i cannot execute your request. A internal server error occurred